16 Mart 2018 Cuma

Çocuk ihmal ve İstismarı

Çocuk İhmali ve İstismarı 

#çocukihmal
#çocukistismarı
#çocukihmalveistismarı




Çocuklarımız için az ya da çok ne yapabilirsek onlar ve bizim için şu anımız ve geleceğimiz için çok faydalı.Öncelikle bu yazıyı iyi okumanızı ve herkes ile paylaşmanızı rica edeceğim.

Bilgili toplum ilerleyebilen toplumdur.

Durup düşünüp kendimize şunu bir sorarsak; Bizi en çok ne mutsuz eder diye ? 

Çocuğu olanlarımız bunun yanıtını hemen tahmin edecektir.Çocuk bir anne ve baba için ne büyük Allah'ın en önemli nimetidir.Evet hayatımızda ne olursa olsun gözümüzde hiç büyümeyen o küçük yavrumuza inşallah hiç bir zaman zarar gelmesin.Kendi başımıza ne kötülük gelirse gelsin çocuğumuza bir şey olmasın.

O zaman hayatımızda en önemli konu çocuk ise bu acımasız dünyada gerekli bilgi tedbirlerini 
almalıyız.Yoksa bizim de dünyamızda mutsuzluk olur.

Herkesin faydalanabilmesi için bir hayli zaman harcayarak bulduğum bir sunumda düzenleme yaptım.Umarım herkesin küçük bir kitap gibi bir solukta okuması öğrenmesi ve çocuklarına gerekli bilgileri aktarması dileklerimle...
Çocuklara bir şeyler öğretmek isterseniz hemen her şeyi öğreniyorlar.Lütfen onları dolu insanlar olarak yetiştiriniz.Eğitim için araba kullanırken, okula giderken, evde kahvaltı yapar ve yemek yerken lütfen onlara bilgilerinizi aktarınız...

Çocuklarımızın Güvenliği İçin ! 


Powerpoint Formatında sunum dosyası
Çocuk ihmal ve istismarı.PPT




Herkesin öğrenmesi için paylaşmayı lütfen unutmayınız !







Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdaki tuşlardan; facebook, instagram, twitter, goggle+1 ile paylaşırsanız ya da yorum yazarsanız, başka çocuklu olan kişilere, öğretmenlere iletebilirseniz çok memnun oluruz.

Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimlerden yada hem kendi üretimimiz hem de çeşitli kaynaklardan alıntı ve düzenlemedir.Kaynağı belli olan ve bizim kaynağına ulaşabildiğimiz materyal(fotoğraf, video, resim) için ilgili alanda kaynak, logo varsa v.b. not olarak gösterilecek, varsa ilgili link siteye bilgi mahiyetinde ilave edilecektir.Sitemizde yayınlanan tüm içerik, bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.Bazı materyallerin üzerine eklediğimiz email ve site adresimiz sadece yayını temsilendir.
İlginize teşekkür ederiz.

@Sekerlibalon

facebook.com/sekerlibalon
instagram.com/sekerlibalon
sekerlibalon.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder