8 Kasım 2017 Çarşamba

10 KASIM ATATÜRK HAFTASI

Sevgili Atamız;
Seni sonsuza ve ölünceye kadar unutmayacağız.Çocuklarımıza hep seni anlatacak ve fikirlerini öğretip aşılayacağız.Bize ışık tuttuğun bilimden hiç ayrılmayacağız.
Allah inancı var gibi görünüp, seni bir türlü benimseyemeyen dinsiz, inançsız, yobazlar için ise sözüm şu; Allah seni Vatanımız için görevlendirmeseydi, yolunu açmasaydı, seni bize nasip etmeseydi, sen Türkiye Cumhuriyetini kuramazdın.** Ama sen Allah'ın izni ile görevlendirildin ve bize yardımcı oldun.Bizi, ülkemizi karanlık dönemlerimizden kurtardın.Sana ve Allah'a ne kadar şükretsek azdır.

**(Gökleri ve yeri hak üzere yaratan O'dur. "Ol" dediği gün o hemen oluverir. O'nun sözü gerçektir. Sur'a üflendiği gün hakimiyet O'nundur. Gizli olanı da açık olan da bilir. O, hakimdir, her şeyden haberdardır.)** En'am Suresi 73.Ayet

Somali gibi aç ve fakir bir ülke olmadığımız ve senin sayende doğruyu görerek savaşan dedelerimiz ve atalarımız sayesinde bu günlerimizi görebildik.Bu ülkeyi biz savaşarak düşmanın elinden kurtardık.
Allah yine insanlarımıza; kardeşlikte, komşulukta, akrabalıkta birlik olmayı, trafikte, ülke yönetiminde birbirine saygılı olmayı, kurallara uymayı ve ülkemizi yeniden daha ileri götürmeyi ve kalkındırmayı nasip kısmet etsin.Başta Sana Allah'tan rahmet ve ülkemizin kuruluşunda emeği geçen tüm yönetici ve vatandaşlarımıza milyon kere teşekkür ederiz.Fatiha dualarımız seninle rahat uyu ATAM....
#Atatürk
#10kasım
#atatürkhaftası






















Bu konuyu beğendiyseniz aşağıdaki tuşlardan; facebook, instagram, twitter, goggle+1 ile paylaşırsanız ya da yorum yazarsanız, başka çocuklu olan kişilere, öğretmenlere iletebilirseniz çok memnun oluruz.

Bu sitede mevcut olan içerik kendi düzenlememiz yazı ve resimlerden yada hem kendi üretimimiz hem de çeşitli kaynaklardan alıntı ve düzenlemedir.Kaynağı belli olan ve bizim kaynağına ulaşabildiğimiz materyal(fotoğraf, video, resim) için ilgili alanda kaynak, logo varsa v.b. not olarak gösterilecek, varsa ilgili link siteye bilgi mahiyetinde ilave edilecektir.Sitemizde yayınlanan tüm içerik, bizim tarafımızdan ve internet üzerinden youtube,facebook ve blog gibi paylaşıma sunulmuş kaynak sitelerden alındığı için, sitemiz yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.Sitemizde telif haklarının size ait olduğu bir içerik varsa ve bunu kaldırmamızı isterseniz, iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde içerik yayından kaldırılacaktır.Bazı materyallerin üzerine eklediğimiz email ve site adresimiz sadece yayını temsilendir.
İlginize teşekkür ederiz.

@Sekerlibalon
www.facebook.com/sekerlibalon
www.instagram.com/sekerlibalon
http://sekerlibalon.blogspot.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder